Unieke beregeningsinstallaties

Het klimaat in Nederland verandert, we krijgen steeds meer te maken met extreme droogte en hitte. Voor een gezonde groei van uw planten en grasmat tijdens deze periode, is het van groot belang dat er voldoende water wordt gegeven op de juiste momenten. Door het plaatsen van een volautomatische beregeningsinstallatie in uw tuin, wordt u volledig ontzorgd van het handmatig beregenen van uw planten en gazon.

Volautomatisch beregeningssysteem

Een groot voordeel van ons beregeningssysteem is het feit dat alles volledig te besturen is via uw eigen mobiele telefoon. Van het instellen van de tijden tot aan de hoeveelheid water dat wordt gegeven. Zo kunt u zelfs tijdens een werkdag of vakantie, op afstand ervoor zorgen dat uw planten en gazon voldoende water krijgen. Elke tuin is anders, vandaar dat we van te voren een zorgvuldig plan en ontwerp opstellen. Zo is voor een kleine grasmat een hand- of zwenksproeier voldoende. Voor een groter gazon zijn pop-up sproeiers of bovengrondse sproeiers een betere keuze.

Regenwater

Tijdens de warme zomers zijn de problemen van het waternet volop in het nieuws. Het komt dan ook geregeld voor dat er vanuit de waterbedrijven wordt geadviseerd om geen drinkwater te gebruiken voor bijvoorbeeld zwembaden of het beregenen van de tuin. Om te zorgen dat u tijdens deze periodes de planten of grasmat kunt besproeien, wordt het volautomatische beregeningssyteem aangesloten op een wateropslag. Het opgeslagen water komt van regenwater, dat door middel van dakgoten of watertonnen wordt aangevuld. Zo wordt er kostbaar drinkwater bespaard en bent u altijd verzekerd van een gezonde en groene tuin!