Infra

Groen-Infra biedt naast groenvoorziening hoogwaardige oplossingen op het gebied van grond- weg en waterbouw aan. Hierbij kunt u denken aan het realiseren van bedrijfsterreinen, bestratingswerk, aanleg van fundering of rioleringswerk. Naast het leveren van volledige infra diensten, bieden wij ons materiaal ook ter verhuur aan met machinist. Onze werkwijze is: vooraf het project/werk duidelijk bespreken, waarna de benodigde werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd. Door middel van onze nuchterheid, flexibiliteit en innovaties, leveren wij maatwerk en kwaliteit, elke dag weer!

Werkzaamheden die we uitvoeren:

Grondverzet

Terreininrichting

Riolering en straatkolken

Grondverbetering

Hippische faciliteiten

Beschoeiing

Alles onder één dak

Binnen Groen-Infra hebben we alle specialisten onder één dak. Dit zorgt voor een totaalconcept voor grond-, weg- en waterbouw. Van ons materiaal tot aan onze vakmensen, alles wordt in werking gezet om uw projectplannen te realiseren. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers voor grond- weg- en waterbouw bestaan uit overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en (onder)aannemers. Bekijk onze projecten voor een duidelijk beeld van de meest recente werkzaamheden.