Groenvoorziening

Een goed onderhouden groene buitenruimte is van toegevoegde waarde. Het is het een visitekaartje van uw bedrijventerrein of woning, de eerste indruk van bezoekers wordt hierdoor bepaald. Wacht dus niet langer en start samen met ons uw groene project!

Groen-Infra is dé specialist in groenvoorziening voor buitenruimtes! Van aanleg van een complete tuin tot en met de onderhoud hiervan. Onze medewerkers beschikken over vakkundige kennis en zorgen dat uw buitenruimte tiptop verzorgd is. Voor het onderhoud, kappen en rooien van bomen zijn wij vakkundig opgeleid en in het bezit van de benodigde certificaten.

De werkzaamheden die we leveren:

Terreinonderhoud

Tuinaanleg & onderhoud

Overkappingen

Boomonderhoud/kap

Afrasteringen

Maai werkzaamheden

Bermonderhoud

Aanleg

Ontevreden over uw huidige tuin/terrein? Kies dan voor een geheel nieuwe aanleg of renovatie. Iedereen heeft een eigen smaak, daarom denken wij bij Groen-Infra graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u breed adviseren. Hierbij wordt een zorgvuldig en compleet plan opgemaakt. Door het maken van heldere afspraken leggen we een fundament voor de juiste groenvoorziening én een lange-termijn relatie. Zo leveren wij volledige tuinen (o.a. met beregeningsinstallaties) aan als ook weidegangen. Daarnaast zorgen we door onze nuchterheid en flexibiliteit dat u kan genieten van onze geleverde kwaliteit.

Onderhoud terreinen

Een terrein onderhouden kost veel tijd. Een van onze specialiteiten is het onderhouden van tuinen en terreinen voor bedrijven en instellingen. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in het rooien van (grote) bomen. Dit doen we voor zowel particulieren als voor bedrijven. De medewerkers van Groen-Infra hebben een ruime ervaring op het gebied van het onderhouden van tuinen, terreinen, bermen en perken voor gemeenten en/of bedrijven en onderhoud van verhardingen of het herstel hiervan.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers voor groenvoorziening bestaan o.a. uit overheidsinstanties, projectontwikkelaars en (onder)aannemers en particulieren. Bekijk ons werk voor een duidelijk beeld van onze recente projecten.